Tässä vähän linkkejä uusiin, mielenkiintoisiin blogeihin:

http://www.kuukautiskorjaamo.com/

http://evaitaendometrioosiin.blogspot.fi/

http://elamaaendonkanssa.blogspot.fi/

Sitten tilannepäivitystä: vieläkin sattuu, mutta olen yrittänyt käydä kaupungilla kävellen mahdollisimman paljon. Nukkuminen öisin on edelleen mahdotonta ja jopa stressaavaa. Onnekseni törmäsin erääseen ihanaan koulukaveriini viikolla, ja tarkoitus olisi ryhtyä liikkumaan mahdollisuuksien mukaan yhdessä. On paljon helpompi lähteä kivuissakin liikkeelle, jos voi tehdä sen kaverin kanssa.

Haaveilen viikonloppureissusta P-Pohjanmaalle veljeni luokse, mutta toistaiseksi en vain uskalla suunnitella ajankohtaa tarkemmin. Ennustamattomuus kivun kanssa ahdistaa kauheasti ja lukkoon lyötyjen suunnitelmien peruuntuminen pelottaa. Jotenkin tässä tilassa ei edes halua sitä riskiä, että surettaisi entistäkin enemmän. Sama pätee myös suunnitelmiin koulun suhteen. Tapaamisia ja palavereita, saatika tunneille osallistumista, on mahdotonta luvata ennakkoon.

Viime viikkoina myös poikaystäväni on tutustunut yhteiseen viholliseemme ja etsinyt paljon erilaista materiaalia endometrioosista. On tunnustettava, että kyllähän tuo melkoista liikutusta aiheutti. On tietysti myös parempi, että kumppani tietää taudista mahdollisimman paljon ja on aktiivinen, sillä yksin taakan kanssa on huono olla. Löysipä hän sitten samalla minullekin uutta tietoa, josta toivottavasti on pitkällä tähtäimellä kovasti apua. Kirjoittelenkin siitä myöhemmin lisää.

Tämän hajanaisen, silmät ristissä kirjoitetun postauksen lopuksi haluaisin linkata vielä jotain, mikä onnistuu aina piristämään: https://www.youtube.com/watch?v=7g3vRZZM9Bs.

Halauksin,

Epione