Hei taas. Visannea on nyt takana yli kuukausi, ja olo on paranemaan päin! Mahtavaa pystyä sanomaan näin. Kipuja on aiheutunut lähiaikoina lähinnä huonoista ruokavalinnoista (transrasvoja, hiilihapotettuja juomia, gluteenia) mutta nekin ovat pienellä kurinalaisuudella väistymässä. Kun vain osaisi nyt joulun tienoonkin syödä oikein kaikkien houkutusten keskellä.

Uni on edelleen iso vaikeus, yöllä ei uni tule ja päivällä nukkuminen väsyttää ja masentaa. Voimatkin olleet vähissä, lenkkeilyynkään ei ole poweria juuri löytynyt. Eiköhän tuokin korjaannu ajan kanssa kuitenkin.

Mielenkiintoinen juttu muuten viime viikolta: endometrioosikudoksesta on löydetty testosteronia. Olen tiedosta aika innoissani, koska tämä tulee ohjaamaan syntymekanismien ja lääkekehityksen tutkimusta taas hiukan yhtenäisyyden suuntaan. Jännää nähdä, miten pian tulokset alkavat vaikuttaa hoitoon. http://www.vsshp.fi/fi/sairaanhoitopiiri/media-tiedotteet-viestinta/tiedotteet/Sivut/testosteroni-kohdun-limakalvossa.aspx

Nyt taidan painua pehkuihin, väsyttää jotenkin lupaavalla tavalla. Jospa vaikka unikin tulisi ennen aamukolmea!

Edit: Tulipa vielä mieleeni: Triptyl piti lopettaa, 20mg annoksen jälkeen alkoi ilmaantua sydänoireita. Täytyy myöntää että harmittaa, sillä troppi auttoi nukkumaan öisin. Pumppu reagoi niin herkästi lääkkeisiin, mokomakin hienohelma! Terve on, mutta silti täytyy hermostua ja oikutella oudoista kemikaaleista. Mukavaa silti, että nyt kipuhoidossa olon jälkeen en ole juuri särkylääkkeitä tarvinnut.

Halauksin,

Epione