Pääsin eilen ensimmäistä kertaa vuosikausiin kuntosalille! Päädyin hankkimaan Tampereen ammattikorkeakoulujen Unipoli Sports- jäsenyyden, jolla pääsee liikkumaan kaikissa toimipisteissä 42€:lla koko kevätlukukauden. Tulee halvaksi, mutta lisäksi pääsee mukaan ohjatuille ryhmäliikuntatunneille ilmaiseksi. Enemmän tuo kuntosalipuoli innostaa tässä vaiheessa kuitenkin. Tampereen Yliopiston liikuntatalon Atalpan kaksi salia ovat riittävät, tosin pienet ja ruuhkaiset, mutta ei nyt sinänsä haittaa tuolla hinnalla. Sopu sijaa antaa ja kohta minäkin vien vähemmän tilaa, heh.

Aloittelen vanhan, räätälöidyn kunto-ohjelmani avulla pienillä painoilla, tavoitteena olisi 4 kertaa viikossa. Olen valtavan innostunut jaksamisestani ja iloissani paremmasta kaudesta endon kanssa. Kroppa palkitsee kunnon satseilla endorfiinia ja mieli on reipas! Tavoitteenani on kasvattaa tasaisesti lihaskuntoa ja hankkia lopulta hyvä, vahva keho, joka jaksaa huonommatkin kaudet paremmin.

Tänään tein jalkapäivän, jonka kruunasi lempparini - kyykyt. Tein ensimmäisen kymmenen toiston sarjani vahingossa liian alas ja tajusin korjata asentoni vasta toisen sarjan alkuun. Kolmannen sarjan aikana alkoi tuntua hälyttävää kipua reisissä ja pakaroissa, joten huominen saa luvan olla ensimmäinen lepopäivä.

Jospa tämä into kantaisi nyt pitkälle!

Haleja,

Epione