Tällä kertaa toiveikkaan positiivisissa tunnelmissa!

Päätin viikonloppuna kaikkeen turhautuneena, että soitan nyt maanantaina TAYSin naistentautien polille ja pyydän saada kokeilla Cliovellen lopettamista. Niin teinkin. Kerroin lääkärille tilanteestani ja hän antoi luvan. Uskomatonta kyllä, yhdenkin napin pois jättö vaikuttaa jo havaittavasti. Oloni on huomattavasti vähemmän kivulias kuin aamupäivällä ja vuodan enää niukasti. Kuumat aallot tosin voimistuivat, mutta pieni vaiva kipuun verrattuna!

Iloitsen myös ihanan aurinkoisesta säästä, joka tälle päivää osui. Kivutkin olivat iltapäivällä sitä sorttia, että pääsin liikkeelle ja ensimmäistä kertaa pariin kuukauteen tekemään oikean kävelylenkin. Kuljin nahka kananlihalla innostuksesta koko reitin imien aurinkoa itseeni niin paljon kuin kykenin.

Ilmeisesti parin päivän sisään pitäisi tuntua, onko kipu oikeasti Cliovellesta johtuvaa. Luulen kyllä olevan, sillä endopesäkkeeni vaikuttavat olevan hirmuisen herkkiä suuttumaan estrogeenistä, ihan vähäisinäkin määrinä. Myös yhtäkkinen olon paraneminen viittaisi lääkkeeseen. Odottelen vielä tosiaan pari päivää, ennenkuin menen tuomitsemaan Cliovellen lääkkeenä kokonaan.

Ensi postaukseen!

Halauksin,

Epione