Talviloma oli viime viikolla, mutta päätin ottaa itselleni tämänkin viikon rentoutumiseen. Kävin tekemässä kierroksen pohjanmaalla, vaikken jaksanutkaan tehdä juuri muuta kuin nukkua ja maata. Kiputilanne paheni taas runsaiden vuotojen myötä, eikä loppumista uskalla vielä ennustaa.

Pistin tänään itse toisen Procren-piikin. Valmisteluvaiheessa jännitin kauheasti, mutta loppujen lopuksi temppu olikin helppo ja nopeasti ohi. Kerrankin vatsan tuhdista rasvakerroksesta oli hyötyäkin: piikkiä ei saanut vahingossakaan tökättyä itse liian syvälle! Nyt muutama tunti pistämisen jälkeen tuli outo olo. Huimaa, oksettaa, silmät harittavat ja väsyttää. Niskaakin särkee. Viime kerralla en havainnut samoja oloja, mutta toisaalta nukuinkin pää täynnä särkylääkkeitä osastolla, saattoivat jäädä vain huomaamatta. Ei toisaalta ihmetytä, suuri määrä hormoneja pistoksena aiheuttaa elimistössä tietysti pöhinää ja uupumusta.

Väsymys alkaa olla niin naurettavan kova, että täytyy käydä köllähtämässä unosilla. Ehkä Procrenkin alkaa pian näyttää tehoaan. Sitä odotellessa!

Ps. Hyvää maailmanlaajuista Endometrioosikuukautta! Suomen Endometrioosiyhdistyksen eventteihin ja Endometrioosiviikkoon voit osallistua täällä: https://www.facebook.com/groups/1380330288946003/ ja https://www.facebook.com/events/413467842148837/.

Halauksin,

Epione