Tiistainen lääkärikäyntini TAYSissa olikin jotain ihan muuta, mitä oli aikaisemmin sovittu, mutta ainoastaan positiivisella tavalla.

Kierukasta kysyin heti aluksi. Gyne kertoi, ettei halua asentaa sitä minulle, koska 1. tarvitsisin vahvemman mallin eli Mirenan ja 2. tulisin hänen mukaansa vuotamaan jatkuvasti. Kierukan sijaan hän halusi aloittaa minulle Primolut N. 5mg puolikkaan päivässä kokeeksi ja rinnalle kokeiluun Lyricaa varovaisella annostuksella kipukynnyksen nostamiseen. Primolutin aloitin tänään, Lyrican aloitan kun saan tarpeeksi rahaa, sillä se on aika tyyris peruskorvauksenkin jälkeen.

Reissulta jäi käteen myös lähetteet nukutuksessa tehtävään magneettikuvaukseen ja virtsarakon tähystykseen sekä kontrolliaika syksylle. Olen todella iloinen, että uusi magneettikuva suostutaan tekemään nukutuksessa, sillä kuten olen aikaisemminkin maininnut, poden ahtaanpaikankammoa eikä ensimmäinen yritys onnistunut. Gyne toivoo mahdollisten suolikiinnikkeiden löytyvän magneettikuvauksella, jotta niiden sijainnista päästäisiin jyvälle. Virtsarakon kivuistakin valittaminen kantoi vihdoinkin hedelmää.

Tälle kertaa kohdalle sattunut lääkäri oli kyllä ihan mielettömän hyvä tyyppi! Tuntui, että kerrankin joku kuuntelee ja sain jostain energiaa näiden lääkeiden kokeiluun. Näin ensimmäisen Primolutin jälkeen olo on iltaa kohti kivuttomampi, mutta on vielä aikaista sanoa, kuvittelenko vain, sattuuko olemaan parempi hetki vai toimiiko lääke jo oikeasti. Selvinnee lähitulevaisuudessa.

Halauksin,

Epione