Edellisestä postauksesta on vierähtänyt jo runsaat pari viikkoa. Olen enimmäkseen lepäillyt, syönyt särkylääkkeitä ja viimeisen viikon potenut vatsatautia ja flunssaa. En tiedä mikä pöpö iski, mutta se oli suolelle melkoinen koitos. Ei mitään niin kehnoa, ettei hyväksikin tulkittavaa: paino putosi hiukan. Mieluumminhan tuonkin olisi tietysti liikkunut pois.

Visannen uusintakierroksen onnistuminen on vielä vähän kysymysmerkki. Virtsarakon kivut ovat ehkä hieman vähentyneet, samoin munasarjojen, mutta en tiedä vielä, onko lääkkeestä merkittävää hyötyä. Hermokipua on kumminkin edelleen - mihin se toisaalta katoaisikaan. Panacod auttaa jonkin verran ja pöhnäisyys on vähentynyt.

Asunto on paljon valoisampi, kun takapihalta lähti pari kirottua pihlajaa. Ihan mukavaa näin neljän vuoden asustelun jälkeen nähdä aurinkoakin, ilman että tarvitsee enää erikseen ulos lähteä. Antaa valon lisäksi myös tilan tuntua, kun näkymä jatkuu omasta ikkunasta naapuritalon pihaan ja pusikkoiseen järvenrantaan asti.

Jospa seuraavasta postauksesta tulisi taas vähän informatiivisempi. Päässä pyörii tätä kirjoittaessa paljon väsymystä, jonkin verran kipua ja kourallinen tekemättömiä asioita, joihin pitäisi löytää energiaa jostain.

Halauksin

Epione