Kuten varmasti huomasittekin, pidin pientä, tahatonta päivitystaukoa. Tällä hetkellä on niin paljon tekemistä koulun suhteen ja olipa tuossa yksi monimutkaisempikin tapaus, josta kerron seuraavaksi lyhyesti.

Edellisen päivityksen jälkeisenä viikonloppuna menin jatkuvan kivun takia päivystykseen. Ainoa, mikä lievitti viikonlopun aikana kipukouristuksia, oli alkoholi (en suosittele kenellekään!) jota käytin varoen, mutta jouduin kuitenkin hakeutumaan kipuhoitoon. Mikä olikin ainoastaan viisasta. Minut otettiin osastolle ja Mirena poistettiin maanantaina. Kierukan tilalle aloitettiin Letrozol, jota käytin kerran aikaisemminkin. Lääkitystä kokeillaan nyt kohdallani siis keltarauhashormonin rinnalla. Kotiuduin tiistaina, lepäsin keskiviikon ja torstaina alkoi massiivinen verenvuoto kohdusta. Menin pikavauhtia uudelleen päivystykseen, jossa todettiin se mahdollisuus, että kierukan poistaminen laukaisi "kuukautiset". Moisen ei pitäisi tapahtua, etenkään jos käytössä on Visanne samanaikaisesti, mutta tämä tapahtui silti. No, vietin neljä päivää osastolla hyvin lääkittynä ja silti kipeänä, kunnes vuoto tyrehtyi. Sain mukaan osastolta TENS-laitteen lainaksi, fysioterapeutin opastuksen myötä.

TENS on ollut hyvä tapa hoitaa erilaisia selän ja vatsan kipuja. Laitteella voi rauhoittaa myös rakon alueen kipuja tehokkaasti. Olen tarvinnut vähemmän särkylääkkeitä, tosin kipuni on vähäisempää varmasti myös Letrozolin myötävaikutuksesta. Sain myös oikean hoitokontaktin fysioterapiaan, jossa olisi siis tarkoitus hoitaa kipuja ja kivunpelkoa sekä antaa minulle ns. selviytymispakkaus itsenäistä lääkkeetöntä kotihoitoani varten. Letrozol on aineena hyvä, mutta valitettavasti se aiheuttaa minulle hikoilua, unettomuutta, pahoinvointia, suolikipuja ja väsymystä, mutta yritän pärjätä lääkkeen kanssa, tätä on kuitenkin vähintään runsaat kaksi kuukautta jäljellä.

Anteeksi sekavahko teksti, kirjoitan tätä väsyneenä, tenttiasiat mielessä pyörien. Palaillaan taas, kun löydän sopivan hetken kirjoittaa!

Aurinkoa,

Epione