Hei taas, pienen joululomailun ja päivitystauon jälkeen!

Jouluna meni enemmän sokeria, kun olisi pitänyt. Myös normaali tasapaino vihannesten ja tuoreen suhteen oli hyvin erilainen. Nivelet ovat kiukutelleet nyt myös pari-kolme viikkoa pahasti, kankeutta ja kipeyttä on paljon. Toisaalta, endokipuja on ollut edelleen vain vähän, enemmän suolen puolen tuskia ruokavalion takia. Uniongelmatkaan eivät ole vielä muuttuneet suuntaan tai toiseen, joten mietinkin, voisiko se nivelongelmien kanssa olla vain estrogeenin puutteesta johtuvaa kehon kiukuttelua. Varasin lääkäriajan lähinnä nivelten takia 14. päivälle, joten asia tulee kyllä selviämään. Estrogeenin lisääminenkään ei kyllä tule kuuloonkaan, sillä se aiheuttaa minulla vain endokipujen palaamisen.

Matka käy siis apteekkiin probioottien perään, kun opintolaina napsahtaa tilille. Ajattelin myös investoimista paitsi Unipoli sportsin kuntosalimaksuun, myös talvijuoksutrikoisiin, joita voi löytyä pian alennuksesta enemmänkin kevyempien juoksuvaatteiden tullessa kevättä varten myyntiin. Liikunnanhimo ei ole kadonnut mihinkään. Heti kun vatsa rauhoittuu, täytyy päästä liikkeelle.

Oli muuten mukavaa nähdä kotopuolessa lunta! Pakkasiakin riitti juuri sen verran, että ehdin Tampereelle takaisin juuri ennen vesisateiden alkua. Mielikin sai levätä, kun kaikki mitä näki, oli valkoisen peitossa. Syksyn ajan olen katsellut masentuneena ikkunastani vain ruskeaa ja harmaata, joten kontrasti oli valtava. VIelä kun tulisi tännekin samanlainen lumipeite ja pikkupakkaset valoa tuomaan!

Positiivisuudella eteenpäin, tiedä vaikka nyt kevätpuolella pääsisin normaalisti koulunkäyntiinkin kiinni. Kunhan nyt unipuoli kuntoon ja liikkumaan, olisivat nekin jo suuri plussa.

Ai niin hei, hyvää vuotta 2015 kaikille lukijoille!

Halauksin,

Epione