Eli siis, endoviikko käynnistyi eilen Pukeudu keltaiseen- päivällä. Yllättävän moni kaveri ja läheinen lähti mukaan touhuun, kiitos heille! Loppuviikon ohjelmassa on (lainattu suoraan Facebookista):

"Tiistai: Kerro Endometrioosittaren tarina - kuva, runo,tai muu tuotos. Lisää tarinasi Endometrioosiviikon sivulle tai jaa se Twitterissä,Facebookissa ja/tai Instagramissa. Muista merkitä kuvaasi #endometrioosi #endometrioosiviikko

Keskiviikko: T-paidan suunnittelukilpailun tulosten julkistaminen

Torstai: Puhu endometrioosista jonkun sellaisen kanssa, joka ei siitä vielä tiedä

Perjantai: Hemmottelupäivä. Hemmottele itseäsi jollakin mukavalla tavalla. Voit laittaa kuvan hemmotteluhetkestäsi Endometrioosiviikon ryhmään tai jaa se Twitterissä, Facebookissa ja/taiInstagramissa. Muista merkitä kuvaasi #endometrioosi #endometrioosiviikko

Lauantai: Million Woman March

Sunnuntai: Viikon avoin palautepäivä

Million Woman March lauantaina 28.3. on kansainvälinen tapahtuma, jonka tarkoituksena on kävellä ympäri maailman miljoonan naisen voimin. Käytännön toteutus ja aikataulu vaihtelee kaupungeittain. Jossain kaupungeissa jaetaan kävelyn yhteydessä keltaisia tulppaaneja tai rintamerkkejä. Mukaan on jo ilmoittautunut Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Pori, Kuopio, Mikkeli ja Kajaani. Lisätietoja kaupunkien suunnitelmista saat kaupunkikohtaisista sähköposteista, jonne voit myös ilmoittautua sekä Facebookista."

Näin. Tällainen tempaus piristää huomattavasti! Jos lauantaina on voimia, oilisi tarkoitus lähteä Tampereen marssille.

Sainpa sitten kevätflunssan kaiken tämän sairaslomastressin päälle. Huomenna pääsen vihdoinkin saikkuilemaan a-todistuksella, ehkä jopa rauhassakin, kunhan vain saan ensin hakemusasiat kuntoon Kelan ja sosiaalitoimiston kanssa. Onneksi on nyt ollut energiaa liikkua ja miettiä syömisiä huolella, pienillä asioilla jaksaa pitemmälle. Väsyttää edelleen, mutta jospa paperisodan ja päätösten saamisen jälkeen helpottaa. Pitäisi päästä rauhassa pureskelemaan asioita, joita päässä risteilee sen viimeisen lääkärikäynnin jälkeen, asioiden sivuuttaminen tuntuu vain tekevän niistä kipeämpiä. Nyt täytynee kuitenkin keskittyä suosiolla kuumiin juomiin, mustikkakeittoon ja löhöilyyn.

Palaillaan, kun on taas enemmän energiaa kirjoittamiseen, eli toivottavasti pian!

Tipunkeltaisin terveisin,

Epione