Kävin perjantaina terveyskeskuslääkärillä ja tämän määräämissä verikokeissa, sillä en enää jaksanut odottaa epätietoisena vatsakipuni kanssa. Paksu- ja peräsuolet aiheuttavat päivittäistä kipua ja oireisto on muutenkin hankala. Ruokavalio ei vaikuta ja endometrioosi on lääkittynä rauhallisessa tilassa, joten tilanne on aika outo. En vain enää usko, että pelkkä IBS aiheuttaisi veren tuloa tai mahdotonta kipua.

Keliakiaa ei ole, kalprotektiini on normaali, sanoivat edelliset kokeet. En tiedä, voiko Letrozol aiheuttaa näin piinallisia ja pitkäaikaisia vatsakipuja vai onko suolessa haavaumaa. Terveysaseman lääkäri sanoi epäilevänsä tulehduksellista suolistosairautta tai lääkkeiden aiheuttamia haavaumia. Tiedä sitten, kumpi on kyseessä. Tällä viikolla pitäisi tulla viestiä tai puhelua lääkäriltä, mutta mietityttää, onko verikokeista selvinnyt mitään hyödyllistä. /EDIT: juuri tuli viesti, jossa kerrottiin että kaikki kokeet olivat kunnossa ja gastrokirurgille tehdään konsultaatiopyyntö.

En tiedä, onko sillä vatsan tilanteeseen mitään yhteyttä, mutta atooppinen ihottuma on räjähtänyt taas käsivarsiin. Ei sinänsä haittaa, mutta kutisee niin vietävästi! Pitäisi varmaan hakea parempaa kortisonivoidetta kokeiluun, koska apteekin hyllystä saatavien pitoisuudet eivät aivan tunnu riittävän. 

No, edes endometrioosikivut, kuten todettua, ovat rauhallisemmat. On silti ikävää, että joudun syömään Letrozolia kipua hillitäkseni. En tiedä, kertooko se gynelleni tarpeeksi tämän taudin luonteesta, mutta tärkeintä on, että tiedän sen itse auttavan muita lääkkeitä paremmin. Jatko tämän kuurin jälkeen mietityttää kovasti. Palaavatkohan kivut pian sen jälkeen, kannattaisikohan kokeilla Orgametrilia? Orgametril on toinen vahvempi keltarauhashormonivalmiste, jota haluaisin melkeinpä kokeilla sen perusteella, että Visanne ei ole tehonnut yksinään koskaan pitkää aikaa.

Ah, en malttaisi odottaa fysioterapian alkamista.

 

Vähemmän räntäsadetta ja enemmän auringonpaistetta toivoen,

Epione