Edelliseen postaukseeni viitaten: vatsa on sairaan kipeä ja sekaisin. Lauantai-iltana napattu satsi (puolet normaalista annoksesta) pisti vatsan kramppaamaan ja aiheutti kipushokin. Sisällysluettelon mukaan sekä jauhe että tiiviste sisältävät IBS-vatsalle huonoja aineita. Se siitä, enää en moisiin koske vaan omat vitamiini- ja hivenainevalmisteeni riittävät vallan mainiosti. Kun tämä tuska nyt menisi ohi! Maitohappobakteereja ja Vi-sibliniä olen nauttinut normaalin, tiukennetun FODMAPin mukaan mutta tilanne menee yhtä vuoristorataa vain. Libraxia en ole vielä kokeillut, mutta jokin ilta, kun rohkaistun.

Edit: tähän onkin luonteva jatkaa, kun en eilen saanut tekstiä loppuun asti. Siispä, otin eilen sekä Imodiumia että Libraxia. Imodium rauhoitti pahimpia kramppeja päivällä ja illalla Librax auttoi uudelleen alkaneeseen kramppailuun. Libraxin ikävä puoli oli tosiaan se, että aiheutti sekavuutta ja väsymystä (poikaystävä sanoi, että puhun hiiiiitaaaaasti, lihakset tuntuivat lämpimiltä ja olo oli aika stop). Mutta siitä huolimatta on sanottava, että tehokas lääke ja käytän varmasti tarpeen vaatiessa. Ehkä se hönö sekavuuskin jää muutaman kerran jälkeen pois. Mieli on kuitenkin paljon positiivisempi. Kävelin juuri pitkien unien jälkeen tuolta poikaystävän luota pienen lenkin kautta kotiin ja se tuntui jopa hyvältä. Ei suolikramppeja, ei vessasprinttiä, ei jälkikipuja. Jospa tuon alussa mainitun suoliärsytyspommin aiheuttama painajainen olisi vähitellen ohi? Eihän olo vielä ole läheskään normaali ja vatsapaini jatkuu edelleen, pelkästään jo senkin takia, että IBS-vatsalla on menossa kehno kiukuttelukausi, mutta laskisin tämän kuitenkin yhdeksi edistyksen etapiksi minun ja suoleni parisuhdeterapiassa.

Hei muuten, tässäpä teille kuva aika mainiosta lounaasta! Rehujen lisänä mustikkashake, jossa ilmeisten mustikoiden lisäksi on surautettuna juotavaan muotoon siemensekoitusta sekä hiukkasen steviasokeria, AB-piimää ja loraus vettä. Nam!

20150730_144824.jpg

Positiivisuuden voimalla,

Epione